Tilbake
Skriv ut

Sammen - Hele verden på en scene!

Forestillingen "Fargespill Larvik" med Marinemusikken ble første gang vist våren 2018, med stor suksess. I den nye forestillingen "Sammen" gjøres plass til enda flere; barn og ungdom fra Horten.

Det blir et fyrverkeri av en konsert og et fargerikt show når sprudlende musikk og dans møter det ypperste av musikalsk profesjonalitet - alt på samme scene!

"Sammen" handler om møter mellom mennesker, om identitet og tilhørighet. Den forteller historien om vårt samfunn i dag, hvem vi er og hvor vi kommer fra. Hvilke muligheter som ligger der når mennesker møtes og hva vi kan skape sammen. Forestillingen er et nært møte med unge menneskers historie, om hvem de er og hvor de kommer fra, avdekket gjennom musikk og dans.

Forestillingen er satt sammen av folkesanger, regler og danser som barna og ungdommene har med seg fra sine land og kulturer, -disse musikalske perlene forenes med norske musikktradisjoner, og global ungdomskultur som hip hop og beatboxing, tonesatt av musikere fra Marinemusikken og Fargespill Larvik. 

Varighet 65 minutter.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Horten Kommune
  • Kunstnere/grupper: Marinemusikken